Üye GirişiÜYE GİRİŞİ
İktisadi GirişİKTİSADİ GİRİŞ
Hayvan SatışHAYVAN SATIŞ
444 35 49
Küpe İhbarı BildirHelal kazanç ve alınterinin gücü
Konya DSYB - Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği
HaberlerÜrünler
Küpe SorguCibis
İletişim
Süt Askı ListesiBuzağı Desteklemesi Askı ListesiPersonel MüracaatAnasayfaKurumsal Yapı
Konya DSYB

Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, üyelerine küpeleme, suni tohumlama, ayak ve tırnak bakımı gibi hizmetler sunan sektör lideri bir kuruluştur.

KVKK VE YASAL HAKLAR

  • Aydınlatma Metni
  • KVK Başvuru Formu

İletişim

  • Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği / Sarıyakup Mah. Burhandede Cad. No:15/C Karatay/KONYA
  • 444 35 49
  • [email protected]
Bizi Takip Edin

© 2026 Konya DSYB. Tüm hakları saklıdır.

444 35 49[email protected]
Hayvancılıkta kalite, hizmette güven.·Entegre Yazılım tarafından geliştirilmiştir.
Haberlere Dön
Haber Detayı28 Aralık 2017

Çiğ Süt Fiyatı Toplantısında Artış Kararı Çıkmadı: Yeni Tarih 16 Ocak

Ulusal Süt Konseyi 26/12/2017 tarihinde çiğ süt fiyatını belirlemek üzere toplandı. Toplantıda sanayici temsilcileri ile üretici temsilcileri çiğ süt referans fiyatının litre başına 1 lira 40 kuruştan 1 lira 50 kuruşa çıkarılması konusunda anlaştı. Ancak fiyat artışının enflasyonu artıracağını gerekçe gösterilerek karşı çıkılması nedeniyle fiyat artışı yapılamadı.

Çiğ Süt Fiyatı 16 Ocak'ta Açıklanacak

Ulusal Süt Konseyi yetkililerinin verdiği bilgilere göre çiğ süt referans fiyatı 16 Ocak 2018'de belirlenecek. Ulusal Süt Konseyi 16 Ocak 2018'de yapacağı toplantıda referans fiyatın ne kadar olacağı henüz bilinmiyor. Çiğ süt üreticileri o zamana kadar fiyatın litre başına 1 lira 60 kuruşa çıkabileceğini ifade ederken, süt sanayicilerinin tavrı fiyatın belirlenmesinde etkili olacak.

Bu haberi paylaş

Bizi takip edin